Chcete MÍT JISTOTU při zvládání potravinové alergie vašeho dítěte? 

Toužíte po tom, abyste SI MOHLI UŽÍVAT DOVOLENOU ČI RODINNÉ OSLAVY, a to BEZ NEUSTÁLÉHO STRACHU A OBAV O VAŠE DÍTĚ, zda nenastane alergická reakce v důsledku kontaktu s alergenem?

Někdy stačí jen trochu. I malý kousek dortu nebo zbytek jídla na lžičce může způsobit velké problémy na rodinné dovolené, oslavě nebo i běžném dni ve školce či škole a znepříjemnit jinak krásné chvíle.

Víme, jak pro vás a vaši rodinu najít způsob, jak si opět naplno užít čas mimo domov bez obav z potravinových alergií!

>> Plán na zvládání potravinových alergií u dětí (praktická příručka) <<

ebook Plán na zvládání potravinových alergií u dětí

Dnes už přesně víme, na co musí rodič dítěte s potravinovou alergií myslet před dovolenou, při nákupech, při stravování ve školce nebo jak upravit domácnost. ALE NEBYLO TO TAK VŽDYCKY… 

Dříve jsme se příliš často cítili bezradní a nejistí, zda jsme udělali vše, co jsme mohli, abychom své dítě před potravinovou alergií ochránili. Měla to být obyčejná rodinná oslava, ale strach, že dítě bude mít přístup k potravinám obsahujícím alergen, nám radost z tohoto dne zcela zkazil. 

Při návštěvě školky se také objevily obavy, zda osoby odpovědné za naše dítě budou schopny v případě alergické reakce správně reagovat. A jedny z nejtěžších okamžiků byly ty, kdy jsme vnímali omezení, která potravinová alergie našemu dítěti způsobila, a zároveň jsme měli obavy, jak tato omezení vnímá samo dítě.

 

Jediná kompletní praktická příručka, která je určena všem, kdo se snaží chránit své dítě a zajistit, aby se stravovalo bezpečně.

Užitečné rady, tipy, návody a checklisty, se kterými se připravíte na různé situace.

E-book Plán na zvládání potravinových alergií u dětí

S touto skvělou příručkou vás už nic nepřekvapí a nezaskočí. Budete vždy připraveni!

✈ Napadlo vás například:

❓že může nastat situace, kdy bude mít letadlo na vaši dovolenou značné zpoždění a jediné dostupné jídlo na letišti bude obsahovat alergeny?

❓že výrobky a jídelní lístky v zahraničí mohou mít odlišné označení alergenů?

S pomocí tohoto ebooku se naučíte:

Tato praktická příručka je vhodná pro vás, pokud:

Nečekejte spoustu teoretických pojmů a výrazů, ale praktické tipy vycházející z praxe a skvělé bonusy k tomu:

Jaká je cena této praktické příručky, která je neocenitelnou pomůckou pro rodiče dětí s potravinovými alergiemi?

Jen 378 CZK bez DPH

Ebook Plán na zvládání potravinových alergií u dětí

Hodnota této příručky je však mnohem vyšší.📘 V této úžasné příručce najdete vše, co potřebujete ke zvládnutí potravinových alergií svého dítěte!🥪

📚 Obsahuje:

1. 6 kapitol s plány a návody na zvládání potravinové
alergie v různých situacích a prostředích: doma, při nakupování, ve školce,
škole, dětských centrech, během výletů, táborů, oslav a dovolených. 🏠🛒🏫🎉🏖️

2. 6 praktických checklistů pro ověření, zda jste na všechno
při plánování pamatovali.

3. Informační kartu, kde můžete přidat fotku a jméno vašeho
dítěte, abyste ostatní snadno informovali o jeho potravinové alergii. 📷👶

Nenechte si ujít tuto příručku plnou užitečných informací
a praktických rad! 💡

Možná si teď říkáte, že na internetu je spousta informací o tom, jak zvládnout potravinovou alergii, a tyto informace jsou k dispozici zdarma. Ano, najdete. Nicméně právě v tomto průvodci je najdete všechny na jednom místě. Ušetříte si tak desítky hodin hledání na internetu, které byste mohli věnovat něčemu mnohem užitečnějšímu.

Takto ucelené a komplexní informace na jednom místě nikde jinde nenajdete!

Protože nám záleží na vaší spokojenosti, poskytujeme až 30denní záruku vrácení peněz. Pokud tedy po zakoupení budete mít pocit, že tento průvodce není nic pro vás a informace v něm obsažené pro vás nejsou cenné, garantujeme, že vám vrátíme peníze v plné výši, a to bez jakýchkoli otázek.

Pouze s tímto ebookem získáte až 3 extra bonusy ako dárek ZDARMA

Som veľmi vďačná, že sa mi táto príručka "dostala do rúk" a práve v období, ktoré pre mňa bolo skutočnou výzvou. Ako prvorodička som od narodenia svojej dcérky čelila výzve v podobe výrazného obmedzenia v strave v podobe bielkovín. Okrem klasického strachu z neznáma a obáv o jej zdravie som dennodenne čelila otázkam, ako situáciu zvládneme, čo ju čaká, ako sa postaviť k výberu potravín, ako jej vysvetliť prečo určité veci nemôže na rodiných oslavách či výletoch, čo urobiť preto, aby si svoje návyky uchovala aj v ťažkom pubertálnom období, čo ju bude čakať v škole, kolektíve. A hlavne, ako jej aj napriek obmedzeniam urobiť život krásny a plnohodnotný. To všetko a ešte oveľa viac som našla práve v tejto skvelej príručke, kde je od A po Z vysvetlené všetko, čo nás čaká. Od výberu potravín, varenia, školy, rodiny, kolektívu a ešte oveľa viac - cestovania. Ďakujem za prehľadný a jasný návod ako sa z toho nezblázniť. Dodalo mi to odvahu a sebavedomie. A to je práve to, čo moja dcérka od svojej mamy potrebuje. Autorom želám veľa úspechov a budem sa tešiť na prípadné ďalšie vydania!
Jana Kasanická
Naprosto parádní eBook pro všechny rodiče, kteří se dozví, že jejich dítě má potravinovou alergii. V eBooku jsem našla hodnotné informace, jak nastavit chod domácnosti v této nové situaci. Je v něm ale i spousta tipů jak být v klidu i mimo bezpečí domova, kde nemá člověk situaci s alergeny plně pod kontrolou (například školka). Skvělé byly tipy pro výlety a cestování nebo třeba jak si užít běžné dětské radosti, jako jsou narozeninové oslavy. EBook dodá klid a stabilní výchozí bod v této náročné situaci s potravinovými alergiemi. Je zároveň super-praktický, protože obsahuje checklist jak postupovat v jednotlivých situacích a prostředích. Vřele doporučuju!
Lenka Szásziová
E-book je plný praktických informácií a odporúčaní ako si vytvoriť správne a ohľaduplne návyky pri príprave stravy doma pre celú rodinu. Zároveň ponúka overené postupy ako zabezpečiť hladký priebeh stravovania dieťaťa v škole, na prázdninách alebo na dovolenke. E-book ponúka preventívne kroky pre ľahší život dieťaťa i rodičov.
Jana Gažiová-Debnáriková
Opatrenia pre alergikov u nás doma dodržiavame už niekoľko rokov. Kiež by sa mi podobná príručka dostala do rúk v začiatkoch. Napriek skúsenostiam, ktoré už mám, našla som v príručke užitočné informácie – odporúčania pri komunikácii so školou, pri detských oslavách a cestovaní. Budem ju využívať aj pri komunikácii s rodinou alebo s osobami, ktoré prejavia záujem vedieť viac o alergii v našej rodine. Prehľadne a systematicky sú v nej popísané opatrenia pre alergika v rôznych situáciách. Viesť bezalergickú domácnosť je neraz stresujúce. S praktickými návodmi a checklistami je stresov menej. Je to aj dobrá pomôcka pre väčšie deti s alergiou.
Veronika Tarhovická
Je fantastické, keď narazíme na materiál, ktorý nás tak nadchne a totálne nás vtiahne. Ja som pri čítaní tejto brožúrky presne tento pocit mala. A to znamená len jedno. Brožúrka je naozaj skvelá a prínosná. Je úžasné, ako každá informácia v nej mala pre mňa hodnotu. To je skutočným dôkazom, že autorom brožúrky naozaj záležalo na tom, aby poskytli kompletné a užitočné informácie rodičom alergických detí. Prítomnosť aplikácie tiež znie veľmi prospešne, pretože poskytuje ďalšie nástroje a zdroje pre rodičov, ktorí sa starajú o deti s alergiami. Tieto informácie a aplikácia by mohli výrazne uľahčiť život rodičom a poskytnúť im dôveru a podporu, ktorú potrebujú pri riadení alergických reakcií u svojich detí.
Stanka Hadžová Skladaná
Příručka je opravdu praktická, nadchly mě checklisty, které jsou součástí. Je skvělá pro začátečníky, informace jsou do detailu, přehledné a s ohledem i na psychiku dětí, jak je zapojit. Dozvěděla jsem se spoustu tipů, které by mě nenapadly a ty nejdůležitější se v příručce opakují. Doporučovala bych přečíst všem rodičům, ale i pedagogickým pracovníkům.
Nikola Navrátilová

Objednejte si praktickou příručku Plán pro zvládání potravinových alergií u dětí právě teď.

Tento ebook vám může zcela změnit váš život s potravinovou alergií, tak jeho koupi určitě neodkládejte 😊

Nyní za mimořádně výhodnou cenu jen 378 CZK bez DPH

Pokud chcete tento ebook, objednejte si jej IHNED kliknutím na tlačítko „Mám zájem o ebook“